امروز: شنبه، 27 بهمن 1403
نبض اخبار:
کد خبر:
142471
پ
پ
دراحوالات کیفیت نان

طبس در انتظار تحول نان؛ نان کامل با تاییدیه سیب سلامت در راه است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نبض طبس کیفیت پایین نان در شهرستان طبس، این روزها به یکی از دغدغه‌های اصلی مردم تبدیل شده است. آقای توفیقی، رئیس اتاق اصناف طبس، در گفتگوی تلفنی با تحریریه نبض طبس ضمن تأیید این مشکلات، به برخی تخلفات نانوایان از جمله کاهش وزن چانه نان اشاره کرد و گفت: “این تخلف بارز، مصداق کم‌فروشی است، اما باید با دقت و حساسیت رسیدگی شود تا نانواها دلسرد و نانوایی‌ها تعطیل…

طبس در انتظار تحول نان؛ نان کامل با تاییدیه سیب سلامت در راه است

وی با اشاره به خبرهای خوش در حوزه نان افزود: “قرار است به‌زودی مجوز عرضه نان کامل صادر شود که نه تنها کیفیت نان را ارتقا خواهد داد، بلکه باعث خواهد شد نان‌های بسته‌بندی‌شده‌ای که در فروشگاه‌ها عرضه می‌شوند، تاییدیه سیب سلامت را نیز دریافت کنند.” این اقدام می‌تواند گامی مهم برای تضمین سلامت و رضایت مردم باشد.

طبس شهری معدنی است و معادن، مشتریان ثابت نانوایی‌های این شهرستان هستند. شاید همین موضوع یکی از دلایل پایین بودن کیفیت نان باشد؛ چرا که برخی نانوایان برای تأمین سفارش‌های عمده، تمرکز کمتری بر کیفیت دارند. از طرفی، پایین بودن کیفیت آرد وارد شده به نانوایی‌ها نیز معضل دیگری است که نمی‌توان از آن چشم‌پوشی کرد.

با این حال، عرضه نان کامل که از آرد سبوس‌دار و مغذی تهیه می‌شود، می‌تواند به تغییر وضعیت فعلی کمک کرده و علاوه بر بهبود کیفیت، سلامت جامعه را نیز تضمین کند. نان‌های کامل با نظارت دقیق و تاییدیه سیب سلامت، امید تازه‌ای برای مردم طبس خواهد بود.

حال باید دید با اجرای این برنامه و بهبود نظارت بر زنجیره تولید نان، مشکلات دیرینه نان در این شهرستان برای همیشه حل خواهد شد یا خیر.

اولین دیدگاه را بنویسید