وی بیان کرد که یکی از راههای اصلی کاهش مشکلات اقتصادی و اجتماعی این خانوادهها، فراهم کردن فرصتهای شغلی پایدار و آموزشهای مهارتی است تا آنها بتوانند بهصورت مستقل زندگی خود را مدیریت کنند.
دکتر ابراهیمی افزود: «حمایت از خانوادههای زندانیان تنها به کمکهای نقدی و غیرنقدی محدود نمیشود، بلکه باید با برنامهریزی دقیق و اجرای طرحهای اشتغالزایی، زمینههای خوداتکایی این خانوادهها را فراهم کنیم.»
وی از همکاری نهادهای دولتی، خیرین و سازمانهای مردمی برای تحقق این هدف قدردانی کرد و خواستار مشارکت بیشتر در این زمینه شد.
در ادامه این مراسم با حضور نعمتیان قاضی ناظر زندان ، فرحناکی مقدم رئیس اداره زندان ، حمامی شهری مدیرعامل انجمن و سرکار خانم یوسفیان کارشناس ارشد روانشناسی، کارگاههای آموزشی شامل موضوعات متنوعی از جمله تبیین ضوابط و مقررات زندان، پاسخگویی به مشکلات همسران زندانی، آموزش پیشگیری از اعتیاد ، آموزش مهارتهای اساسی زندگی، پیشگیری از طلاق، مهارتهای فرزندپروری و پیشگیری از مفاسد اخلاقی نیز برگزار شد.همچنین علاوه بر آموزش مهارتهای زندگی، به هر خانواده یک سبد کالا و مبلغ ده میلیون ریال کمک نقدی بحساب همسر زندانی واریز گردید.
حمامی شهری با اعلام مساعدت سی و هفت میلیون تومانی نقدی و غیر نقدی افزود؛ هدف از این برنامه، نه تنها کاهش مشکلات مالی خانوادهها، بلکه ارتقای توانمندیهای آنها برای ساختن آیندهای بهتر بود. ایشان از همکاری برخی از معادن زغالسنگ و خیرین نیک اندیش و موسسه های خیریه سطح شهرستان برای تحقق این هدف قدردانی و خواستار مشارکت بیشتر برای کمک به جامعه هدف شد.
در پایان دکتر ابراهیمی دادستان دادسرای عمومی و انقلاب طبس ، اظهار داشت؛ علیرغم مشکلات اقتصادی ، از عملکرد مدیر عامل انجمن حمایت تقدیر و تشکر می گردد و درخواست ارتقا سطح خدمات به خانواده زندانیان شد.